دی ۲۲, ۱۳۹۹
بدمینتون انزلی

4 Comments

  1. 1

    امین

    چون کشش خود به خود طی زمان کاهش پیدا میکنه پس بهتر نیست که کشش رو در ماکزیمم حد مناسب از فروشنده بخواهیم؟

    پاسخ
    1. 1.1

      Shuttler

      توصیه ارائه شد از طرف کمپانی های سازنده راکت اعلام شده است.که این اعداد را طوری تنظیم می کنند که کسی که در زه کشی کم تجربه است نیز بتواند بیشینه نیرو را وارد کرده بدون آنکه راکت مستهلک شود.لازم به ذکر است بسیار از کمپانی ها که نمایند رسمی دارند ضمانت هایی بر روی راکت ها خود ارائه می دهند و این اعداد باید ان ضمانت ها را نیز پوشش دهند.و گفته می شود با تکنیک صحیح زه کشی بالای ۳۰ پاند نیز براحتی می توان زه کشی را انجام داد. در ضمن هر بار زه کشی راکت ( در صورت کم تجربه بودن شخص زه کش ) می تواند از استجکام فریم راکت بکاهد. البته این موضوع در مورد انعطاف پذیری شفت راکت کاملا صادق است . از همین رو کمپانی ها علاوه بر راکت های سری Stiff ، مبادرت به ساخت راکت های Extra Stiff هم کرده اند که هنگامیکه در نتیجه استهلاک شفقت منعطف تر می شود به حد Stiff برسد.و اخر اینکه الگوی زه کشی تاثیر بسزایی دارد و حتی گفته می شد که زه کش حرفه ای و با تجربه می تواند بسیار بیشتر از عدد اعلام شد زه کشی را انجام دهد بدون آنکه فشار بیش از حد به راکت اعمال شود پس همه چی بستگی به دانش فردی دارد که عملیات زه کشی را انجام می دهد.
      پینوشت: در تبلیغات کمپانی هایی مانند یونکس یا ویکتور بخش هایی را در مورد گروه زه کشی این کمپانی ها مشاهده شاید کرده باشید.این در واقع تائید کننده این مورد است که زه کشی نیاز به متخصصی زبده و با دانش دارد! )

      پاسخ
  2. 2

    کاظم

    “بطور کلی ، هرچه کشش زه ها بیشتر باشد ، کنترل بهتر شاتل و الاستیسته بهتری خواهید داشت.در مقابل کشش کمتر زه ها کنترل شاتل را مشکل تر می کند.وقت نیروی کشش زه ها زیاد است ، بستر زه نسبتا سفت است به این معنی که صفحه راکت و شاتل در زمان نسبتا کمی در مرحله برخورد با هم در تماسند. زمان تماس کمتر به این معنی است که زه ها بطور نسبی کمترین اثر را در زمانیکه شاتل ضربه می خورد را خواهد داشت و بنابریا کنترل شاتل آسان تر خواهد بود.”
    دقیقا بر عکس هست. وقتی کشش زه کمتر باشه شاتل زمان بیشتری روی زه می‌مونه و کنترل شاتل برای ضربات نت و دراپ و … راحت تر میشه. و وقتی کشش زه بیشتر باشه شاتل زمان کمتری روی زه می‌مونه و کنترل شاتل سخت تر میشه. فقط یه نکته هست اونم اینه که هر چی کشش زه بیشتر باشه دقت ضربات بالاتر میره یعنی نشونه گیری دقیق تر میشه.
    لطفا اصلاح کنید.
    ممنون

    پاسخ
    1. 2.1

      Shuttler

      سپاس از اینکه ما را انتخاب کردید و با دقت نظر مطالب ما رو هرچند قلیل مطالعه می کنید و این باعث افتخار و خرسندی ما خواهد بود…
      در مورد مطلب فوق این نکته را در نظر داشته باشید که مطلب فوق برگرفته از مقالات علمی در حوزه دینامیک پرواز شاتل که در شاخه مهندسی ورزشی و در دانشکده های فیزیک ورزش ( بخصوص دانشکده ورزش سئول ) مورد بررسی قرار گرفته اند بخصوص مطالب پرفسور کووک که سال ها در این زمینه تلاش و مقالات متعددی رو منتشر کردند تعدادی از منابع در این ارتباط به شرح ذیل است :
      مقاله https://www.scientific.net/AMR.845.417
      Finite-Element Study on Effect of String Tension toward Coefficient of Restitution of a Badminton Racket String-Bed
      مقاله چاپ شده در ژورنال مهندس ورزش
      Flexible beam analysis of the effects of string tension and frame stiffness on racket performance
      Article in Sports Engineering 3(2):111 – 122 • May 2000 with ۱۹۳ Reads
      و همچنین منابعی مانند مقالات زیر

      • Guillain J-Y 2002 Histoire du Badminton (Paris: Editions Publibook) pp 15–۲۵
      • Cooke A J 2002 Computer simulation of shuttlecock trajectories Sports Eng. 5 93–۱۰۵
      • Hubbard M and Cooke A 1997 Spin dynamics of the badminton shuttlecock 6th Int. Symp. on Computer Simulation in Biomechanics pp 42–۴۳

      در صورتیکه منبعی ( ترجیحا آکادمیک ) در این ارتباط در اختیاز دارید که در تائید فرمایشات شما بوده ، در ذیل این مطلب معرفی نمایید
      با سپاس

      پاسخ

پاسخ بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Sponsored by C.B.C 2019 All Rights Reserved