همانطور که احتمالا تاکنون مطلع شده اید بار دیگر فدراسیون بدمینتون کشور نامه ای را منتشر نمود مبنی بر اینکه در سال ۹۵ امتیاز دهی مسابقات بدمینتون بصورت ۵ گبم یازده امتیازی خواهد بود. نامه مورد نظر را در انتهای این نظر سنجی ملاحظه خواهید کرد. اما کمی در مورد سابقه قبلی این قانون گفتگو می کنیم.
براساس گفتگوهایی در فدراسیون جهانی ، چند آزمایش انجام شده و دریافت مشاوره رسمی از کمسیون ورزشکاران و بازیکنان و اعضاء رسمی فدراسیون جهانی ، مجمع فدراسیون جهانی در نشست خود مورخ ۹ خرداد سال ۱۳۹۴ به توافق رسید که یک دوره آزمایشی سیستم امتیاز دهی را بصورت تجربی معرفی کند. این دوره از اگوست سال ۲۰۱۴ تا نوامبر همان سال برگزار شد.در واقع این سیستم جدید به مدت سه ماه در یک تورنومنت گراند پریکس در برزیل ، در ۱۸ تورنومنت سطح ۴ و ۱۲ تورنومنت مسابقات جوانان بین المللی مورد استفاده واقع شد.
این سیستم همانطور که می دانید بصورت بیشترین برد از۵ گیم که هر کدام ۱۱ امتیازی خواهند بود و در صورت تساوی در امتیاز ۱۰ ، زمانیکه اولین نفر به امتیاز ۱۱ برسد گیم تمام خواهد شد ، معرفی شد.
اطلاعات جمع آوری شده در این دوره آزمایشی نهایتاً در نشست مجمع فدراسیون جهانی مورخ نوامبر سال ۲۰۱۴ مورد بحث قرار گرفت.اعضاء توافق کردند که این سیستم جدید پتانسیل بهبود این ورزش را دارد بطوریکه باعث پویایی ، هیجان و جذابیت بیشتر این ورزش برای شبکه های تلوزیونی ، رسانه ها ، حامیان تجاری خواهد شد. با همه این اوصاف اما هنوز بین دو انتخاب “دو امتیاز اختلاف برای اعلام برنده ی هر گیم” و یا “امتیاز اخر یعنی امتیاز یازده تعیین کننده برنده باشد” تردید وجود داشت.نهایتاً مجمع تصمیم گرفتند هر تصمیمی در این تغیبر به بعد از مسابقات المپیک ۲۰۱۶ ریو موکول شود و در این میان فرصت بیشتری برای تست این سیستم بصورت اختلاف دو امتیازی برای مشخص شدن برنده بوجود آید.
اینکه امروزه حمایت شبکه های تلوزیونی و سایر حامیان مالی برای زنده ماندن و پیشرفت هر ورزشی در جهان و بخصوص برای اینکه ورزشی در المپیک بتواند به حضور خود ادامه دهد تقریبا ضروری است و همه و همه بستگی به درامد هایی که کمیته بین المللی المپیک از حامیان مالی و سایر بخش ها تامین می کند دارد ، شکی نیست. با ذکر این نکته که کمیته بین المللی المپیک این درامد ها را نهایتا برای همین ورزش های هزینه خواهد کرد ( البته با فرض اینکه این کمیته کاملا پاک و عاری از هرگونه فساد مالی است و بمانند رسوایی فدراسیون جهانی فوتبال نخواهیم دید ! ) . اما تکلیف کشورهایی مانند ایران که هنوز در درامد حاصل از ورزش هایی پردرامد و ویترینی مانند فوتبال با کلافی سردرگم روبرو هستند و ورزش های مهجوری مانند بدمینتون که نه تنها درامدی ندارند بلکه اساساً پخش و پوشش رسانه ای در آنها ( جز به یاری برخی دوست داران و دلسوزان این رشته بصورت خود جوش ) معنایی ندارد ، چیست؟! ورزشکاران و بدنه اصلی این رشته در کشورهایی مانند ایران از این لحاظ چه نفعی می برند!؟ ، درحالی که دلیل اصلی این تصمیم فقط جذب حامیان مالی بیشتر است…! با این حال از نظر فنی هر گروه دلایل خود را عنوان می کند.برای برخی سیستم امتیازدهی جدید مناسب جلوه می کند و برای برخی سیستم ۲۱ امتیازی! موضوعی که از همان روز اول مورد مناقشه اهالی این ورزش بوده است.
نظر شما بعنوان دوستدار این ورزش چیست؟
این نظرسنجی به پایان رسیده است. نتایج ان ها متعاقباً در همین وب سایت اطلاع رسانی خواهد شد.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
آقایان
1 موموتا از ژاپن 2 چوو تین چن از چین تایپه 3 ویکتوز اکزلسن از دانمارک
بانوان
1 چن یو فِی از چین 2 تای سو یینگ از چین تایپه 3 آکانه یاماگوچی از ژاپن
بروز رسانی 1398/11/15
آقایان 1 امیر جباری 309 جهانی 2 سروش اسکندری 585 جهانی
1 ثریا آقایی 107 جهانی 2 ثمین عابد خجسته 168 جهانی 3 نسیم صفایی 434 جهانی
Sponsored by C.B.C 2019 All Rights Reserved